Allt och ingenting

Hejsan på er alla! Glad eftermiddag, eller vad det nu är. Läste nyss mitt senste inlägg (som är typ 2 veckor gammalt) och där skrev jag om min svenskauppgift som var sen (redan då)... Hehe. Gissa vad jag just gjort? Låt oss bara sammanfatta med att den är inlämnad nu! Dessutom har jag äntligen städat mitt rum efter att ha haft det allmänt kaos under hela veckan, ibland tar det tid att komma till skott. Har dock varit sjuk, så tycker det räknas som en legit ursäkt. Intalar mig själv det i alla fall!
 
Sedan sist jag bloggade har även världens bästa hockeylag gått upp i allsvenskan, vilket är helt ofattbart underbart. Visserligen typ en månad sen, men glädjen är fortfarande enorm. Nu i sillyseason har jag dock lite smått panik förjämnan. Men en del glädjande nyheter på sista tiden, både nyförvärv och förlängningar. Så det är härligt, även om de som lämnar gör en sorgsen som fan. Känner en blandninga av "hur fan kan ni svika oss?" och "Tack för allt, ni är grymma, lycka till" emot dem. Ush, blandade känslor till tusen. 
 
Nu ska jag skriva klart ännu en sen uppgift, sen fixa lite jag missat under veckan och TAAADAM, jag kommer vara i fas igen. Eller ja, så gott som. 
 
Ha det great, vi hörs ^^