Absitinens

Har inte varit på hockey för A-laget på... två veckor? Kan det var så länge? I vilket fall så har jag en sådan absinens efter hockey att det är lite sjukt asså. Var på två J-18 matcher och det var nice dock.
 
A-laget kör igen den 10 mars, vilket är alldeles för lång tid kvar och jag vill inte vänta mer. KAN DET INTE BARA VARA DAGS? Nej, detta är inte okej asså. Tänk er sedan i sommar? Vad ska jag göra då i fler MÅNADER? Jösses asså. Jag och mikkan började ju gå på hockey förrra året och då varenda match i princip, sedan vi blivit fast ganska direkt. Förra sommaren... Alltså det är sjukt men jag längtade typ efter att sommaren skulle ta slut så jag fick börja gå på hockey igen och det mina vänner... Det är sjukt. Underbart, men sjukt. 
 

Något jag däremot inte har abstinens och längtan efter är skolan som börjar nästa vecka. Var sjuk innan lovet och missade ett prov i fysik som jag ska göra onsdag nästa vecka, men jag vill inte! GAH. Matte är jag inte så bra på, men det kan möjligen vara kul. INTE FYSIK. Jag fattar det inte asså.